Anvelope ieftine pentru orice buget

Anvelope de vara ieftine pentru orice bugetCand suntem in cautarea unui produs de orice natura ar fi acesta, unul dintre criteriile care stau la baza alegerii este cel pecuniar. In ultima perioada insa ne-am obisnuit sa raportam pretul in caracteristicile de calitate si siguranta pe care produsul ales ar trebui sa le respecte. Cand vorbim de alegerea  unor cauciucuri iarna, este bine sa alegem rational astfel incat sa nu periclitam in niciun fel siguranta noastra sau pe a celor din jur, alegand produsul nu in baza faptului ca este mai ieftin, ci pentru a satisface criteriu anterior mentionat.

Anvelomag.ro se mandreste cu modele de anvelope de iarna noi, foarte bune din punct de vedere calitativ, foarte eficiente dar si foarte accesibile ca pret. Pe site-ul www.anvelomag.ro putem regasi la preturi foarte mici modele de cauciucuri de la producatori cu renume in domeniu.

Tendinta normala este sa consideri ca cel mai bine este sa iti echipezi masina cu cele mai bune anvelope pentru a te sti in siguranta si pentru a-i proteja pe cei din jurul tau, iar pentru aceasta suntem tentati sa oferim preturi exorbitante fie pentru numele producatorului, fie pentru ca produsul respectiv prezinta caracteristici functionale performante. Este important sa achizitionam cauciucurile de iarna specifice modelului de autovehicul detinut, modelul jantei si chiar dupa pozitionarea geografica.

Gandit ca un magazin online ce vine in ajutorul clientului, Anvelomag.ro prezinta sub o forma echilibrata cu filtre de cautare eficiente, modelele de anvelope de iarna accesibile ca pret si foarte bune din punct de vedere al performantelor. Acestea pleaca de la latimi de 135 mm si inaltimi de 70-80 % si poarta numele unor branduri renumite precum: Michelin, Barum, Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Pirelli etc. La Anvelomag.ro ieftin inseamna automat si bun. Toate produsele poarta marcajul obligatoriu specific anvelopelor de iarna M&S (mud & snow – noroi si zapada) conform legislatiei romane si a celei europene cu privire la utilizarea autoturismelor in conditii de iarna.

Din gama anvelopelor de iarna accesibile de la Anvelomag.ro regasim modele cu indici de viteza de la N-Y (140 km/h- 300 km/h), in functie de sarcina pe anvelopa pe care o transporta autovehiculul. cu nivel redus de zgomot si consum. Modelele sunt de constructie radiala, ceea ce inseamna ca anvelopele sunt ranforsate cu un strat de sarma de otel, intinsa perpendicular pe directia de miscare.

Acest lucru mentine presiunea care se reflecta gradul de sustinere a greutatii autovehiculului. Anvelopele de iarna au un strat de ranforsare suplimentara pe flancul exterior si de asemenea lamelarea este mai densa pentru a asigura aderenta pe substraturi umede, pe zapada sau gheata.

Ca masura de siguranta in cazul anvelopelor de iarna profilele sunt dispuse directional, ceea ce asigura eliminarea apei si rularea in conditii de siguranta pe zapada sau carosabil inghetat. Anvelomag.ro prezinta in detaliu aceste modele pe care le puteti gasi in site la preturi foarte accesibile.

Si pentru ca un lucru bun nu vine niciodata singur, Anvelomag.ro iti ofera pe langa cel mei bun pret si livrarea gratuita a anvelopelor de iarna, ceea ce usureaza cu siguranta achizitionare cauciucurilor dorite.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *