Bicicleta de oras pentru tine

Bicicleta de oras pentru tine

Filozofia unor persoane este asa:  atunci cand cat mai multi oameni folosesc bicicleta oras, orasul este mai sigur pentru biciclisti.

Acest lucru nu este filozofia unora este un fapt, un adevar.

Cu toti stim ca multe persoane raman blocate cu privire la ciclism, cea mai mare problema fiind: cum si de unde sa cumpere o bicicleta.

Inainte de a cumpara o bicicleta de oras ideal ar fi sa faceti un test-ride pentru a vedea cat de confortabila este bicicleta pe care doriti sa o cumparati.  Majoritatea bicicletelor de oras, atat cele de barbati cat si cele de femei dispun de portbagaj si de cos pentru cumparaturi.

Bicicletele se aleag in functie de inaltimea utilizatorului.

Bicicleta Urban 600 o gasiti la Sportaddict.ro si este ideala pentru persoanele cu inaltimea cuprinsa intre 160 cm – 180 cm. Aceasta are cadrul din otel, oglinzi retrovizoare si portbagaj cromat. O bicicleta de dama spectaculoasa cu un design placut si foarte modern. Dispune de un cos pentru cumparaturi foarte practic.

Pentru barbati puteti alege bicicleta City Line 2851. La fel ca si bicicleta pentru dama acesta bicicleta are cadrul din otel si janta este dubla din aluminiu. Dispune de far, stop pe spate, un portbagaj si un cos pentru cumparaturi.

Probabil ati auzit toate argumentele pentru a merge pe bicicleta. Cu siguranta, bicicleta nu utilizeaza resurse neregenerabile sau nu polueaza (inclusiv poluarea fonica), este ieftina de intretinut, poate fi parcata oriunde si este, nu in ultimul rand, o activitate sanatoasa.
5 motive pentru a folosi bicicleta pe care, probabil, nu le-ati mai auzit inainte. Si daca deja nu folositi bicicleta pentru a va distra, pentru fitnes sau transport, aceste motive va vor convinge cu siguranta sa folositi bicicleta de oras.

1. Bicicletele sunt mult mai avansate tehnologic decat autovehiculele.
Bicicleta este, in anumite feluri, vehiculul cel mai inteligent creat vreodata. Are cel mai avansat si controlat “motor”. Este cel mai eficient si energetic mod de a calatori . Bicicletele la preturile cele mai accesibile sunt fabricate cu material perecum titan, fibra de carbon, aliaje de aluminiu sau otel de inalta rezistenta.

2. Producatorii de biciclete nu sunt controlati de interese speciale.
Ei bine, interese special sunt peste tot, dar relativ vorbind, acest lucru este adevarat. Scopul producatorilor este de a produce cea mai buna bicicleta posibila.

3. Bicicletele de oras sunt mai rapide decat masinile.
In zonele urbane, acesta este uneori literalmente adevarat. Congestie, semnale in trafic, parcare-spatiu-timp toate aceste lucruri conspira pentru reducere vitezei . Deoarece exercitiu este obligatoriu pentru o sanatate optima, iar lipsa timpului de a merge la sala de fitness este o problema, de ce sa nu folosim bicicleta pentru a ajunge la o anumita destinatie? Mersul pe bicicleta ne face mai tineri si mai sanatosi. Fii un copil din nou!

4. Poti face parte dintr-o msicare de ultima ora
Conform anchetei 1990 Nationwide Transport, doar 0.7 % din toate calatoriile sunt realizate cu bicicleta. Prin urmare, biciclistii sunt o minoritate dar, in acelasi context, sunt unici. Deci, de ce sa fi normal? Fii diferit, calatoreste cu bicicleta.

5. Te simti special
Simpla placere de a merge cu bicicleta de oras poate reprezenta vantul din fata ta si simturile tale pe strazile orasului.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *