Curiozitati din lumea sportului

Curiozitati din lumea sportuluiSe pare ca cel mai indragit si vizionat sport din lume este cunoscutul fotbal. Atat barbatii, cat si femeile petrec ore bune din viata in fata ecranelor privind meciuri de fotbal si fiind la curent cu rezultate live. Pentru fiecare suporter este foarte important sa stie situatia din timpul meciului in timp real si sa nu piarda fazele importante ale jocului.

Din pacate, nu toata lumea poate sta in fata televizorului sau a calculatorului cand se difuzeaza un meci de fotbal. Pentru cei care vor sa afle rezultate live in timp real site-ul http://www.e-pariuri.ro/rezultate-scoruri-live.php va tine la curent cu scorurile din timpul meciurilor atat pentru partidele disputate in tara cat si pentru cele din strainatate.

Regulile fotbalului sunt bine cunoscute. Sunt insa si lucruri din lumea fotbal pe care nu le stie toata lumea. Se pare ca despre echipele de fotbal s-au scris si carti. In ceea ce priveste echipele din fotbalul romanesc, cele mai multe carti sunt scrise despre echipa Rapid Bucuresti. Chiar daca in tribune fotbalul are cei mai multi spectatori, in fata televizorului se pare ca sunt cei mai multi suporteri de formula 1.

Daca tot vorbim de televiziune, primul Campionat Mondial de fotbal a fost televizat in 1954 in Elvetia. O alta curiozitate din lumea fotbalului este cea legata de cel mai vechi stadion din lume. Acesta a fost inaugurat in anul 1804 avand un alt scop decat fotbalul si anume gazduirea meciurilor de cricket, urmand ca peste ani sa fie folosit pentru meciurile de fotbal.

Se pare ca primul club de fotbal a fost inaugurat in anul 1857, insa notiunea de portat a aparut mult mai tarziu, in anul 1870. Daca te gandeai ca in Romania doar Steaua Bucuresti a luat cele mai multe titluri de campioana in mod consecutiv, afla ca nu e asa. Echipa de fotbal Chinezul Timisoara a avut aceleasi numar de titluri consecutive intre anii 1921 si 1927.

Sunt insa si curiozitati interesante si din alte sporturi. De exemplu, in ceea ce priveste parasutismul, se pare ca prima femeie care a incercat acest sport a sarit dintr-un balon cu aer cald in 1799. Cea mai interesanta curiozitate din golf este aceea ca acest sport este unicul ce a fost practicat pe Luna. Ai jucat vreodata badminton?

Cu siguranta ca multi oameni au incercat acest sport. Specialistii spun ca o minge de badminton poate atinge o viteza uimitoare de 200 km/h.  Daca tot am amintit de viteze uimitoare, se pare ca in lumea schiorilor, cea mai mare viteza a fost atinsa in 1995 de catre Jeffrey Hamilton si anume 240 km/h.

Acestea sunt doar o parte din lucrurile interesante din lumea sportului. Sportul este un domeniu interesant de studiat pentru oricine. El nu presupune doar jocul in sine, vizionarea diverseor meciuri sau competitii sau antrenamente. Daca vorbim de sport vorbim si de pariuri sportive, pe care suporterii le pot face din diverse motive atat la casele de pariuri offline, cat si online.

Daca esti interesat de clasamente, case de pariuri, cote de pariuri sau stiri si discutii sportive, site-ul http://www.e-pariuri.ro/rezultate-scoruri-live.php te tine la curent cu noutatile din lumea sportului.


Alte stiri actuale :

1. Monica Niculescu debutează în primul tur la Miami
2. Cristi Burci cere insolventa casei de pariuri a lui Dinu Patriciu
3. Reghe, SUSPENDAT?! Piţurcă l-a turnat la COMISII!
4. Gigi nu iese din puşcărie! Jucătorii sînt REVOLTAŢI!
5. Destinaţie BOMBĂ pentru Piovaccari. Rămîne în Liga 1!
6. Lovitura formidabila data de un bucurestean la pariuri! A castigat 7000 de EURO cu doar 5 RON jucati!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *