Tag Archives: masina

Scaunele auto pentru copii si legislatia

Scaunele auto pentru copii si legislatiaDaca esti parinte si sofer in acelasi timp atunci probabil ai vrea sa-ti stii copilul in siguranta in timp ce conduci; pur si simplu e nevoie sa te concentrezi la drum nu la copilul nelinistit din spatele tau.

Din acest considerent s-au inventat niste dispozitive minunate numite scaune auto copii, care reuseste sa impace si capra si varza, astfel parintele se poate concentra la sofat in timp ce copilul este in totala siguranta.

Insa trebuie avut in vedere ca aceste scaune auto copii sa intruneasca toate conditiile legale de functionare.

Ai auzit de conceptul fabulos al anului 2014?

Ai auzit de conceptul fabulos al anului 2014?Romanul este priceput la toate, este ambidextru, polivalent si omniprezent si mai mult decat orice este din cale afara de ingenios.

Chiar daca nu a inventat el roata ci doar o foloseste, chiar daca nu a inventat anvelopa, ci doar o vinde pe site-uri de profil precum www.anvelomag.ro, romanul inventeaza totusi in permanenta cate ceva, iar daca nu, macar imbunatateste produsele mai vechi. Acelasi principiu il vedem si in automobilistica, odata cu lansarea unui nou concept ce se asteapta sa ne lase efectiv cu gura cascata de uimire.

Care va fi conceptul minune al anului 2014? Ei bine, poate ca nu ne-am astepta, insa este tocmai celebra…Dacia 1300! Noua Dacia 1300 poate provoca multe zambete ascunse in colturile gurilor. O mai tineti minte nu-i asa? Pana acum cativa ani erau strazile suprapopulate cu masini autohtone de acest tip, in detrimentul unor uper bolizi adusi de prin diverse tari.